Geruchten
02 september 2014 - Ron Smeets

Creatief met iPhone 6 onderdelen (video)

Tot en met 9 september gaat dit niet stoppen; de iPhone 6 geruchten en 'lekken'. Hieronder staat een ruim drie en een halve minuut durende Russische video waarin de nieuwe, 4.7 inch, iPhone 6 naast zijn voorganger te zien is. 

Het 'toestel' in elkaar geknutsteld met behulp van onderdelen die de bron heeft weten te bemachtigen. Omdat ze bij lange na niet alle onderdelen hebben kan het toestel dus ook niet aangezet worden. Sterker nog, de onderdelen liggen gewoon los op elkaar ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.