Accessoires
06 februari 2006 - Ron Smeets

Crazy karaoke microphone

Hij blijft maar doorgaan, die irritante kikker. Zijn nieuwste verschijning is een Karaoke microfoon, te koop bij Nikko en onlangs te zien op de London Toy Fair.

Een positief aspect van deze microfoon is ongetwijfeld dat ie je het gevoel kan geven dat je de kikker eens lekker de keel dichtknijpt. . .

Ik mag overigens hopen dat de microfoon verder normaal werkt en er geen stemvervormer in zit zodat iedereen die hem gebruikt ineens klinkt als Crazy Frog zelf.Gerelateerde links:
Kikker wint prijs voor meest irritante reclame
Crazy Frog belazert de boel!
Crazy Frog in de ijskast?
Crazy Frog wordt tastbaar
Crazy Frog pas na middernacht op MTV
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.