Nieuws
22 november 2005 - Ron Smeets

Crazy Frog in de ijskast?

Als dat toch eens zou kunnen. Weg met die irritante kikker! Dat is de hoop van velen nu Jamster heeft aangekondigd haar naam opnieuw in de markt te gaan zetten in een poging de omzet te vergroten door het vereenvoudigen van haar diensten en producten en het creeren van een gedistingeerdere uitstraling.

Dat moet dan toch wel betekenen dat Crazy Frog mag gaan wieberen, zou je zo zeggen. Van de andere kant is de gekke kikker een van Jamster's grootste cashcows, dus dat tempert mijn hoop op een rituele verbranding weer enigszins.

De wereldwijde metamorfose van Jamster is deze week in de VS van start gegaan met de introductie van een nieuw logo, website en bijbehorende advertentiecampagne. Bovendien werd gelijktijdig de zogenaamde Guardian service in gebruik genomen die het voor ouders mogelijk maakt de mobiele content die hun kids mogen en kunnen downloaden te controleren en reguleren, zowel qua kosten als inhoud.Gerelateerde links:
Crazy Frog Game
Crazy Frog wordt tastbaar
Ringtones zoals ze ooit bedoeld zijn
Crazy Frog pas na middernacht op MTV
Jamster nu ook met 'kinderslot'.
Crazy Frog goes USA
Interactieve GSM wallpaper
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.