Entertainment
22 oktober 2005 - Ron Smeets

Crazy Frog Game

Die gekke kikker blijft maar bezig en is niet kapot te krijgen (helaas).

Ubisoft, game-producent, komt binnenkort met een Crazy Frog Race Game op de markt, te beginnen in de BeNeLux (neeehhh!!!), Engeland, Australie en Nieuw Zeeland.

Volgens de makers wordt het een soort Wacky-Racers game en zal het bij zowel jong als oud aanslaan, maar dat zou ik ook zeggen als het mijn inkomstenbron was.

Het enige positieve dat ik zie is dat het een race-game is wat dus betekent dat je de Frog vaak kunt laten crashen (gnagna).

Maar nu even serieus, we hebben het wel over een ringtone 'personage' met een vreselijk irritante stem, altijd naakt en met een Duitse vliegershelm uit de Eerste Wereldoorlog op z'n knikker die het inmiddels wel al tot nummer 1 artiest, pluche beest en PS2 Game geschopt heeft.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.