Nieuws
26 april 2006 - Ron Smeets

Crack voor de 100 song limiet van de ROKR

Helaas heb ik geen ROKR om dit te testen, maar waarom zou ik ook, het ding is immers door zo ongeveer iedereen die online iets te melden heeft verguisd.

Toch, als dit werkt, kan de crack die bij MotoModders besproken en aanbevolen wordt de populariteit nog een stukje opkrikken.

Eenmaal geinstalleerd is de iTunes phone namelijk verlost van zijn 100 song limiet in ruil voor . . . de 1000 song limiet. Het enige dat je hiervoor nofig hebt is de 'cracktool' MotoMidMan, een ROKR of andere iTunes phone met voldoende opslagcapaciteit en de handleiding:

1. Download new iTunes version

2. Run MotoMidMan (version 0.35 or higher) and delete corelet (previous version of iTunes), restart mobile phone (Tip: Use Restart button).

3. Press "install" in MotoMidMan and select iTunes jad file.

6. Restart phone again, in MotoMidMan right click iTunes and select "Attributes", remove all attributes.

7. Restart mobile phone, in MotoMidMan go to iTunes "Attributes" and select only "Corelet".

8. Restart and enjoy.Gerelateerde links:
Foto's van de derde generatie ROKR
Eerste reviews van ROKR en Nano
Geen iTunes maar iRadio op ROKR E2
ROKR E2 toch met iTunes?!?
ROKR ook afgeschoten door Wired
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.