Nieuws
10 maart 2006 - Ron Smeets

Cowboys op de CeBIT

Vanaf zondag t/m woensdag zullen enkele Cowboys, waaronder ikzelf, op de CeBIT in Hannover rondlopen, op zoek naar nieuwtjes en andere leuke items waarover ze dan ook live zullen bloggen.

Jullie kennen ongetwijfeld de Nokia reclamefilmpjes over de Nokia N90 die ook op ons blog regelmatig voorbijkomen in het advertentieblok.

Wij gaan in Hannover enkele van deze filmpjes zelf opnemen met onze eigen N90 en live posten vanaf de 'Munchener Festhalle' of buiten op het terras als het weer dat toelaat.

Kortom, echte mobiele filmpjes, te zien vanaf begin volgende week op MobileCowboys!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.