Nieuws
24 november 2009 - Ron Smeets

Cowboys met een passie voor mobiele applicaties gezocht

Heb jij een passie voor mobiele applicaties zoals die te vinden zijn in de Android Market, Apple App store, bij Nokia Ovi en/of een van de andere applicatie platformen die de mobiele wereld inmiddels rijk is en zou je het leuk vinden daar over te schijven? Meld je dan aan als Mobile Cowboy.

We zijn vooral op zoek naar informatie, reviews en nieuws over leuke, grappige en vooral ook nuttige mobiele applicaties. Wij bieden onze bloggers met Mobile Cowboys een platform waar dagelijks tussen de 10 en 15 duizend unieke bezoekers voorbij komen die allemaal een vergelijkbare interesse voor de mobiele wereld hebben. Wil jij de kans krijgen om op dat platform je zegje te doen en/of je passie voor mobiele applicatie's te uiten? Stuur dan een mailtje met je motivatie en een voorbeeld artikel naar redactie@mobilecowboys.nl voor meer info.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.