Nieuws
03 april 2010 - Ron Smeets

Cowboy naar Florida voor de eerste Nederlandse iPad review

Ja, vandaag is het zover. In de VS worden dan de eerste iPad's uitgeleverd en voor sommige gelukkigen zullen ze ook al in de winkels te koop zijn.

Hier in Nederland zullen we nog een aantal weken moeten wachten. Cowboy Harold van StyleCowboys kon zich echter niet meer beheersen en dus stapte hij gistermiddag (vrijdag) op het vliegtuig naar Miama om daar in de rij te gaan staan voor zijn eerste iPad.

Hij zal het apparaat zaterdagochtend (lokale tijd) in een Apple Store ophalen. In de loop van de dag (avond hier) zullen dan al de eerste (nederlanstalige) previews online komen. Waar ik vooral benieuwd naar ben is de gebruikerservaring van het apparaat.

Harold zal over enkele dagen weer terug in Nederland zijn en dan ga ik zelf ook snel even met een iPadje spelen ;-) Zoals wellicht bekend bij de meesten van jullie ben ik er op dit moment nog niet echt enthousiast over, maar wellicht dat daar iets van verandering in komt wanneer ik er eentje fysiek in mijn handen heb. Of het wordt nog erger, dat kan natuurlijk ook ;-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.