Nieuws
06 april 2010 - Ron Smeets

Cowboy geveld door oogprobleem

Tja, met het arriveren van de lente zou je eigenlijk mogen verwachtgen dat iedereen weer helemaal weer topfit is door de hernieuwde (zonne)energie in de lucht. Helaas ben ik de afgelopen dagen geveld geweest door een af en toe terugkerend oogprobleem. Hierdoor kon ik nauwelijks lezen of schrijven (nee, heeft niets met analfabetisme te maken ;-)))

Ik hoop in de loop van vandaag weer helemaal terug op mijn oude niveau te kunnen terugkeren, ofwel 5 tot 7 nieuwe berichten per dag. Ik zag dat sommige lezers het al opgevallen was dat er minder gepubliceerd werd, maar dat is (was) dus van tijdelijke aard. De komende twee weken kunnen jullie onder andere reviews verwachten van de Sony Ericsson X10, de Nokia X6 en de LG GW620. Stay Tunend dus!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.