Nieuws
30 september 2008 - Ron Smeets

Countdown naar MobileCowboys 3.0

Nog maar een paar uur en dan is de lancering van MobileCowboys versie 3.0 een feit. Zoals ik in mijn eerdere posting van gisteren ook al schreef wordt vandaag nog hard gewerkt aan het inbouwen van de laatste gadgets en features.

De komende uren staan vooral ook in het teken van de conversie van de huidige nieuws database waarin toch zo’n 8200 artikelen staan die we natuurlijk na middernacht ook weer allemaal online willen hebben.

Daarnaast wordt vanavond ook de laatste hand gelegd aan de implementatie van onze gloednieuwe toestel database met beoordelingsysteem. Bij het online gaan van MobileCowboys 3.0 zal de database nog niet alle toestellen, met foto’s, die (ooit) in Nederland te koop zijn (geweest) terug te vinden zijn. Dat is een klus waar we de komende dagen en weken nog volop verder aan zullen werken.

Voor de liefhebbers heb ik hierboven (zie afbeelding) nog een tipje van de sluier opgelicht. Dit was het voor vandaag, ook wat het Mobile nieuws betreft. Om precies 0u00 melden wij ons weer. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.