Nieuws
07 december 2010 - Ron Smeets

Copy-paste demo Windows Phone 7

Een van de features die de early adopters van Windows Phone 7 nog moeten missen is copy-paste. Toen in 2007 de eerste iPhone op de markt kwam was dat ook al een 'gemis' waarover toen erg veel te doen was.

Onlangs verschenen de eerste geruchten dat er in januari een grote update voor Windows Phone 7 gepland zou staan. Die berichten werden overigens later weer ietwat ontkracht maar ook dat zijn nog steeds geruchten. Hieronder kun je een korte videodemo zien die gisteren opdook en waarop een versie van Windows Phone 7 te zien is mét copy paste functie. Voor de liefhebbers.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.