Accessoires
01 februari 2012 - Ron Smeets

Coole iPhone speaker dock / nachtkastje van JVC

Er zijn honderden, en misschien wel meer dan duizend, speaker dock's voor de iPhone en/of iPod in omloop. Af en toe kom ik er echter eentje tegen die er, wat mij betreft in ieder geval, uit springt.

De JVC N-BX3 (ik had wel een ietwat lekker bekkende naam gekozen ;-)) is er zo eentje. Niet goedkoop natuurlijk want hij kost zo'n 398 Euro, maar wel erg mooi en met genoeg power om zelfs de diepst slapende iPhone eigenaar 's ochtends wakker te krijgen ;-))

De JVC N-BX3 heeft 2 x 30 Watt SRS StudioSound speakers en wordt geleverd in een glanzend zwart of witte uitvoering. Behalve dat hij behoorlijk pittig geprijsd is, weegt deze speaker dock, die ook meteen dienst kan doen als lader en wekkerradio (inclusief ingebouwde FM Radio), ook zo'n 20 kilo. Gezien het feit dat hij een behoorlijk hoge standaard heeft, en een afmeting van 50 x 30 x 11 centimeter kun je hem dus makkelijk ook inzetten ter vervanging van je nachtkastje ;-) Helaas is hij nog niet in Nederland te koop. Of dat gaat gebeuren is ook nog niet bekend.

JVC-N-BX3-Wit JVC-N-BX3-Zwart

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.