Accessoires
08 juli 2006 - Jeroen de Hooge

Condoom beschermt GSM tegen water, modder en bloed!

Nederland telt tegenwoordig meer mobiele telefoons dan inwoners. Misschien dat die constatering de bedenkers van de mobiele condoom op het idee voor hun vinding gebracht heeft, maar in tegenstelling tot de Durex-variant heeft die niets met geboortebeperking te maken.

De mobiele condoom heeft daarentegen wel alles te maken met het beschermen van een van onze belangrijkste gadgets tegen allerlei invloeden van buiten af.

Volgens de makers van de 'Skins' beschermt deze condoom onze mobieltjes, MP3 spelers en andere portable gadgets die we 24 uur per dag bij ons willen dragen, in weer en wind en op elke lokatie, tegen water, modder, verf, zweet, sneeuw en bloed!?. Dat laatste toch vooral voor slagers, mag ik hopen. De foto (zie hieronder) stelt ons maar ten dele gerust van de bedoelingen van de 'bloodproof' Skin.

De Skins zien er exact hetzelfde uit als de condooms die we voor andere doeleinden in winkel kunnen kopen en ook de werking is niet veel anders. Je stroopt hem over je gadget heen en, en dat is wel anders, knoopt vervolgens het overtollige deel als een ballon dicht.Gerelateerde links:
30 landen met meer GSM abonnees dan inwoners
Steeds meer mobieltjes eindigen in toilet
Meer mobieltjes dan Nederlanders
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.