Nieuws
14 januari 2010 - Ron Smeets

Concurrentie voor Yfke bij Samsung

Bij ons is Yfke Sturm sinds afgelopen jaar hét gezicht van de Samsung LadyPhones. Hoewel Yfke als model ook internationaal behoorlijk aan de weg timmert heeft Samsung voor de promotie van haar nieuwste LadyPhones, de Diva S7070 en S5150, gekozen voor Carmen Kass uit Estland, zo weet het het Estse UnwiredView te melden.

De eerste LadyPhone commercials met Carmen in de hoofdrol zullen vanaf Februari in de Baltische staten (Estland, Letland Litouwen), Portugal en Hongarije te zien zijn. De rest van Europa volgt later.

Ik neem aan dat Carmen haar (oude) Nokia op de foto hiernaast al verruild heeft voor een Samsung Diva. Zoniet, dan denk ik dat de concurrente van Yfke geen lang Samsung-leven beschoren is ;-)))

OVerigens is de foto hierboven niet echt representatief voor de schoonheid van Carmen. Dat kiekje is duidelijk genomen op een onverwacht (en ongepoederd ;-)) moment. Hieronder staat een voorproefje van hetgeen we van Carmen voor Samsung kunnen verwachten. Samsung-Diva-S7070-S5150-Carmen-Kass

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.