Concepten
16 februari 2015 - Ron Smeets

Concepten: Galaxy S6 vs One M9 Zo zouden de nieuwe vlaggenschepen van Samsung en HTC er uit kunnen zien

Martin Hajek is een bekende ontwerper die regelmatig van zich doet spreken als het gaat om concepten van nieuwe smartphones en andere producten. Dit keer heeft hij aan de hand van de geruchten en gelekte kiekjes twee concepten van de Samsung Galaxy S6 en HTC One M9 gemaakt. Die zien zo op het eerste oog bepaald niet verkeerd uit, En om ons voorstellingsvermogen nog wat te helpen heeft Martin ook enkele afbeeldingen gemaakt waarin de Samsung en HTC concepten naast een iPhone 6 gelegd worden.

Natuurlijk is nog helemaal niet zeker of het definitieve design van de Galaxy S6 en One M9 in de buurt zal liggen van deze concepten, maar zoals gezegd zijn ze deels ook gebaseerd op gelekte afbeeldingen uit eerdere geruchten. Als die blijken te kloppen dan zouden beide toestellen inderdaad op onderstaande concepten kunnen lijken. Enfin, genoeg gespeculeerd. Kijk en geniet van Hajek's visie op de nieuwe vlaggenschepen van Samsung en HTC.

Bron (en nog meer afbeeldingen)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.