Geruchten
22 april 2007 - Ron Smeets

Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i

Toestelontwerper Tobias Hornhof laat de afgelopen weken regelmatig van zich horen.

Eerder zagen we al het Nokia 8900 concept van zijn hand en de afgelopen dagen heeft hij daar nog een Nokia concept, de N74 (foto boven) en eentje voor Sony Ericsson, de K900i (foto onder, na de klik), aan toegevoegd.

Zoals gezegd, concepten van de hand van Tobias Hornhof dus absoluut nog geen enkele zekerheid over het al dan niet ooit in productie gaan van deze toestellen, maar een beetje 'eye-candy' is natuurlijk altijd welkom ;-)

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nieuwe foto's van de M610 of P700i
Nokia 8600 codenaam LUNA
Nog een nieuw Nokia gerucht: de 8900
Wordt de Sony Ericsson 'Nicole' de P700i?
Foto's van de nieuwe Sony Ericsson M610 'Elena'
Nokia reageert op N83 geruchten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.