Toestellen
18 oktober 2007 - Ron Smeets

Concept Smartphone met ingebouwde beamer

Het idee van een GSM of Smartphone met een ingebouwde of add-on projector is zeker niet nieuw maar dit concept, dat alleen nog op papier bestaat ziet er wel errug cool uit.

Deze Smartphone projector is bedacht door Stefano Casanova en heeft een roterend en uitklapbaar display met ingebouwde beamer in een ultraplat design.

Mits uitgerust met HSDPA zou dit toestel niet alleen uitstekend dienst kunnen doen tijdens presentaties maar ook om je favoriete TV programma op een relatief groot 'scherm' te kijken terwijl je onderweg bent. Nog een foto:Gerelateerde links:
Motorola fabriceert toestel met ingebouwde beamer
Nieuw: projector op je mobiel!
70cm widescreen voor je GSM
Portable projector voor je GSM
Je mobieltje als beamer
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.