Concepten
21 november 2013 - Redactie MobileCowboys

Concept Samsung Galaxy S5 [video]

Over de Samsung Galaxy S5 gaat al een tijdje het gerucht dat deze begin 2014, misschien wel tijdens CES in Las Vegas gepresenteerd gaat worden? De creatieve geesten van O2 Guru TV hebben een 3D video gemaakt waar een concept van de Samsung Galaxy S5 te zien is. Hoewel het verre van zeker is hoe het toestel er daadwerkelijk uit gaat zien is het wel een interessant design.

De makers van de 3D animatie video basseren het model en de specificatie van de Samsung Galaxy S5 krijgt op de geruchten die de ronde doen. Het toestel zou een aluminium gebogen behuizing krijgen, een 5 inch 2K Super AMOLED scherm van 2560x1440 pixels met 587ppi. Een gebogen scherm (en body) dat tot 30 graden kan bewegen. Het toestel heeft een 64 bit Octo-core processor, 3GB RAM en een 4000 mAh batterij. De 16 Megapixel camera is in staat om 4K video op te nemen en het geluid komt middels 4 front facing speakers en het S-Beats audio systeem tot je, aldus O2 GuruTV.
Tenslotte, het toestel draait op Android 4.4 KitKat met een geheel vernieuwde TouchWiz UI. Of het concept ook daadwerkelijk er zo uit komt te zien is natuurlijk afwachten?

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl