Geruchten
20 juli 2007 - Reinier Baas

concept nokia 6639

Kamperen, kampvuur maken, sporten of professionele foto's maken. Het kan allemaal met deze Nokia 6639. Er zit een 8-delig zakmes op evenals een ingebouwde Zippo, altijd handig als je geen aansteker op zak hebt. Het is natuurlijk een photoshop toestel maar wel leuk bedacht.

De bedenker van dit concept toestel heeft het toestel dan ook volgegooid met functie's. Zo zit er een 10 megapixel spiegel reflex camera op met verwisselbare SLR lens. Op de foto is het Zwitsers zakmes te zien evenals de Zippo. Al lijkt mij vuur en een telefoon niet echt goed samengaan maar goed het gaat om het idee.

De andere spec's van het toestel zijn ook niet mis.

De proccessor van het toestel is een 2,6 ghz. 512mb dualcore proccessor van Intel. Het beeldscherm is een lcd met 1024 x 768 pixels. Leuk om je foto's op te bekijken. De Nokia werkt op Symbian 9.1 besturings software en voor internet zit er wifi ingebouwd samen met HSDPA.

Verder zijn nog wat functies van het toestel: een thermometer, bluetooth, interne gps (Route 66), LED zaklamp en het toestel is spatwater en stof dicht.

Leuk toestelletje het zal alleen nooit op de markt komen ;)Gerelateerde links:
Concept Telefoons
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
De Averatec concept-UMPC
Doorzichtig camphone concept
Belachelijk N96 concept
De SLIQ, een Chocolate concept met Motorola naam
Over de auteur: Reinier Baas