Toestellen
01 juli 2007 - Ron Smeets

Concept model van de tweede generatie LG Shine

Wat is dit? Gaat LG weer terug naar de zwartgelakte designtoestellen, of zou dit concept toestel, mogelijk de tweede generatie van de Shine, een combinatie zijn van de Shine en de Chocolate? Zwart gelakt maar wel van metaal. . .

Zo te zien heeft LG de irritante scrollbar van de Shine bij dit conceptmodel in ieder geval nog niet vervangen. Hopelijk verbeteren ze wel de werking ervan als ze 'm toch weer gaan toepassen.

Klik op de foto voor een grotere versie.Gerelateerde links:
Low-end Shine KX256 voor de Chinese markt
LG Shine populairder dan de Chocolate
Clamshell en gouden versie van de LG Shine in Korea
LG Shine fotoshoot
Design uitvoering van de LG Shine
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.