Toestellen
05 juli 2007 - Ron Smeets

Concept CyberShot GSM, de CS1i

Sinds de introductie van de P1i lijkt het wel alsof ieder volgend concept model dat voor (meestal niet door) Sony Ericsson bedacht wordt een zelfde soort type-aanduiding krijgt.

Neem bijvoorbeeld dit CyberShot concept model, de CS1i (nee, niet CSI ;-). Een strak ontworpen camphone met, volgens de wensen van de bedenker, een 7 megapixel camera met 3x optische zoom, een 320 x 416 pixel touchscreen display en uitgevoerd in gelakt zwart met chrome accenten.

Hij past, qua naamgeving, in ieder geval prima in het rijtje van de eerdergenoemde P1i (die wel echt is), W1i. K1i en P3i. . .Gerelateerde links:
Sony Ericsson K530i, 3G toestel voor onderweg
Sony Ericsson 5 Megapixel Cybershot phone: K850i
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot of Walkman Phone?
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot en -Walkman GSM's?
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Twee nieuwe Cybershot toestellen van Sony Ericsson
Is dit de nieuwe Sony Ericsson Cybershot camphone?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.