Toestellen
04 maart 2008 - Ron Smeets

Compacte low-end slider van Sony Ericsson

Met de introductie van de T303 heeft Sony Ericsson gisteren een nieuwe low-end slider aan haar assortiment toegevoegd die deze zomer in de winkels zal verschijnen.

Van dit toestel, zo blijkt nu dus, lekten vorige week al enkele foto's uit.

Sony Ericsson richt zich met de T303 op het jonge, modebewuste publiek die op zoek zijn naar een compacte, coole design GSM met een betaalbaar prijskaartje. Het is alleen jammer dat Sony Ericsson de prijs van de T303 nog niet bekend gemaakt heeft.

De specificaties van de T303 zijn niet bijzonder, maar daarvoor is het dan ook een instapmodel: Triband GSM met GPRS, een 1.3 Megapixel camera, Bluetooth, FM Radio en een 1.8 inch (128x160 pixel) kleurendisplay.

Ow ja, en hij heeft ook nog een MP3 speler, maar met maximaal 8MB geheugen (dat ook dient voor het opslaand van gemaakte foto's) en géén uitbreidingsmogelijkheden zul je daar niet echt veel gebruik van maken, denk ik.Gerelateerde links:
Sony Ericsson patent voor een twee-weg slider
Opvolger voor de W910i?
Foto's van een nieuwe Sony Ericsson slider uitgelekt
Nieuwe foto's van de 'gelekte' Sony Ericsson slider
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.