Geruchten
16 november 2011 - Ron Smeets

Commercial met Nokia 'Ace' (?) duikt op

Vandaag is een video opgedoken van een (mogelijk) nieuwe Nokia Windows Phone commercial. Daarin is heel even een toestel te zien dat nog niet eerder aangekondigd werd door Nokia.

Het zou zo maar kunnen dat dit de Nokia 'Ace' is, het eerste echte high-end Windows Phone 7.5 toestel van de Finnen waarover eerder al enkele geruchten en specs opdoken. Alhoewel dit nieuwe gespotte toestel er wel iets anders uit ziet Het filmpje heb ik hieronder ingevoegd, maar de kans is natuurlijk groot dat Nokia dit (snel) offline zal laten halen. Daarom ook enkele screenshots ;-)

UPDATE (18u59): De video is terug ;-) 'Eigen kopietje' die door een van onze cowboys opgepikt werd ;-)

http://vimeo.com/32216790

De screenshots: Nokia-Ace-Rumor-1511-a Nokia-Ace-Rumor-1511-b Nokia-Ace-Rumor-15-11-c

UPDATE (16u15): De video is dus al 'geprivatiseerd' in YouTube, helaas.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.