Nieuws
30 januari 2012 - Ron Smeets

Combi Spotify data abonnement van Hi en MTV Mobile

Hi en MTV Mobile introduceren vanaf 6 februari een gecombineerde Spotify en dataverkeer bundel; Hi Spotify 500MB en MTV Mobile Spotify 500MB genaamd.

Voor 10 Euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot Spotify Premium plus 500MB aan mobiel datategoed. Het Spotify 500MB abonnement kan alleen afgesloten worden in combinatie (als extra) met een van de andere abonnementen van Hi of MTV Mobile.

Hi en MTV Mobile Spotify 500MB

Ter introductie krijgen klanten van Hi of MTV Mobile die het Spotify data-abonnement gedurende de maand februari afsluiten de eerste zes maanden 100% korting op de abonnementskosten. Je betaalt dan dus €0 voor dit abonnement in plaats van €10. Natuurlijk moet je de kosten voor je (bestaande) abonnement wel gewoon (blijven) betalen. Verder hoef je, en dat is best wel handig om te weten, geen langlopend contract af te sluiten voor het Spotify 500MB abonnement. Je kunt hem iedere maand opzeggen. Als je in februari besluit om het Spotify 500MB abonnement dus zes maanden gratis te willen gaan uitproberen, dan kun je dat dus doen zonder 'vast' te zitten aan een 1- of 2-jarig contract.

De 500MB data zou, volgens de ervaringscijfers van gebruikers, meer dan voldoende moeten zijn voor het gebruik van Spotify. Een gemiddelde Spotify gebruiker verstookt zo'n 150MB aan data. Natuurlijk is de databundel van 500MB ook te gebruiken voor andere mobiele internetdiensten die je eventueel gebruikt. Je moet er wel rekening mee houden dat het datategoed maar 1 maand houdbaar is en eventueel overgebleven MB's dus NIET meegenomen worden naar de volgende maand. Alle voorwaarden van Hi (en dus ook MTV Mobile) Spotify 500MB vind je op de volgende pagina.

Voorwaarden Spotify 500MB

Hi Spotify 500MB Voorwaarden:

Op de nieuwe bundel zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
- De Hi Spotify 500MB bundel is een exclusief aanbod voor klanten met een Hi Abonnement in combinatie met één van de volgende Internet op je Mobiel abonnementen of voordeelbundels: Eindeloos Online, Eindeloos Xtra snel, Eindeloos BlackBerry, Start, Extra, Extreem, iPhone, Web en Messaging.
- De Hi Spotify 500MB bundel sluit je aanvullend aan af bovenop je abonnement. De Hi Spotify 500MB bundel is geen onderdeel van je Hi abonnement.
- De Hi Spotify 500MB bundel loopt van de eerste tot de laatste dag van de maand en wordt elke maand automatisch verlengd tot wederopzegging. De Hi Spotify 500MB bundel is maandelijks opzegbaar. Bij beëindiging van je Hi Spotify 500MB bundel wordt jouw Spotify Premium account door Spotify automatisch omgezet naar een Spotify Free (open) account. Je hebt dan géén toegang meer tot de Spotify applicatie op je mobiel, maar je playlists en favoriete nummers blijven wel bewaard
- Je betaalt altijd het gehele bedrag per kalendermaand en je ontvangt ook altijd het gehele tegoed per kalendermaand.
- Het MB tegoed is te gebruiken voor al het internetverkeer op je mobiel.
- Het MB tegoed is 1 maand houdbaar. Tegoed dat aan het eind van de maand over is, komt te vervallen. In de nieuwe kalendermaand ontvang je weer nieuw tegoed.
- Als je 500 MB tegoed op is, betaal je het buitenbundeltarief nadat ook het MB tegoed van je reguliere bundel op is. Het extra MB tegoed wordt altijd als eerste verbruikt. Het voorgaande is alleen van toepassing op de volgende Interent op je Mobiel abonnementen of voordeelbundels van Hi; Start, Extra, Extreem, iPhone, Web en Messaging.
- Beeindiging van de HI Spotify 500 MB kan eenvoudig met een telefoontje naar 1200 of via een smsje met ‘HiSpotify Uit’ naar 1266.
- Maximaal 1 Hi Spotify 500MB bundel per aansluiting.
- Je hoeft de bundel niet elke maand opnieuw aan te vragen. Net als alle andere voordeelbundels van Hi, blijft de Spotify Hi500MB bundel aan staan. Je kunt de voordeelbundel op ieder moment opzeggen.

In de actieperiode van 6 februari tot 5 maart, kan je gratis kennismaken met Spotify. Hiervoor zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing:
- De eerste 6 maanden van de Hi Spotify 500MB bundel geldt er het actietarief van €0,-. Na deze periode betaal je €10,- per maand. Tenzij je de Hi Spotify 500MB bundel opzegt.
- De Actie loopt van 6 februari tot 5 maart 2012
- Per klant kan slechts eenmalig gebruik worden gemaakt van bovenstaand actieaanbod
- Hi behoudt zich het recht voor om te allen tijde de actie en/of deze actievoorwaarden te wijzigen of in te trekken

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.