Nieuws
29 april 2011 - Ron Smeets

CNN gebruikt Ovi Maps 3D tijdens Royal Wedding verslaggeving

Het huwelijk tussen Kate en Williaml Je kunt er vandaag nauwelijks aan ontkomen. Toen ik vanochtend langs de 106 kanalen op mijn TV zapte kwam ik zeker 30 zenders tegen waar op dat moment de verslaggeving van The Royal Wedding in volle gang was ;-)

Wat mij daarbij zelf niet opgevallen was is het feit dat CNN voor de verslaggeving gebruik maakt van Nokia / Ovi Maps 3D en niet Google Maps. Bijzonder... Hieronder kun je een video bekijken daarvan.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.