Nieuws
13 januari 2009 - Redactie MobileCowboys

CM reikt Mobile Integration Award uit

Tijdens de CM Dag 2009 op dinsdag 20 januari zal de eerste Mobile Integration Award uitgereikt worden door Paul Brackel (voorzitter van OMI2).

De Mobile Integration Award (MIA) wordt uitgereikt aan het bedrijf dat mobiel in 2008 het best heeft geïntegreerd in de bedrijfsprocessen of communicatie. De genomineerden bestaan uit een selectie van klanten van CM die het afgelopen jaar hebben aangetoond dat mobiele integratie in core processen voor hen de sleutel tot succes is gebleken.

Genomineerden voor de MIA zijn; Wehkamp, Politie, Atlas Copco, Rabobank, SBS en Samskip. De winnaar wordt gekozen door de consument (via SMS) en een vierkoppige jury bestaande uit: Paul Brackel (voorzitter OMI2), Yuri van Geest (mede-oprichter Mobile Monday en zelfstandig adviseur op het gebied van digitale media), Ramses Jedeloo (Uitgever TeleCom Update) en Maarten de Haan (Manager Wholesale Messaging KPN).

CM Dag 2009
De MIA is onderdeel van de CM Dag; een dag waarop klanten, zoals de Rabobank, Politie, SBS Broadcasting, T for Telecom, 3FM en Holland Casino, inzicht geven in hoe zij succesvoller zijn geworden door integratie van mobiele media.

De CM Dag zou eerst in Beeld & Geluid te Hilversum plaatsvinden, maar vanwege de enorme belangstelling is uitgeweken naar een grotere locatie, Spant te Bussum.

Ronnie Overgoor (oprichter van Blue Shots en presentator van Pitchtalk op de zender Het Gesprek) treedt op als dagvoorzitter.

Over CM
CM exploiteert sinds 1999 een zelf ontwikkeld SMS netwerk dat verbonden is met alle operators in Nederland en België. CM is Nederlands marktleider in business to business SMS en MMS diensten. CM handelt bijvoorbeeld SMS verkeer af voor de nationale tv stations, banken en mvno’s. Daarnaast is CM innovatief op het gebied van nieuwe vormen van mobiel betalen, content delivery en mobile marketing.

CM bestaat uit de werkmaatschappijen ClubMessage Benelux (standaard applicaties), CM Technology (technische en complexe maatwerkoplossingen) en CM Telecom (bulk en premium SMS/MMS diensten in 75 landen). CM is voor het derde jaar op rij onderdeel van de Deloitte Fast 50.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl