Nieuws
07 juni 2010 - Richard Otto

CM neemt SMS-activiteiten van Mobillion over

CM gaat de SMS-Gateway service, de technische en administratieve afhandeling van sms-verkeer overnemen van haar partner Mobillion. Hiermee verstevigt zij haar positie als sms-dienstverlener en schept zij ruimte voor Mobillion om zich te richten op de kernactiviteiten social media en mobile marketing. De dienstverlening zal op dezelfde wijze voortgezet worden als klanten gewend zijn van Mobillion.

CM is Nederlands marktleider in B2B sms- en mms-diensten. CM handelt bijvoorbeeld sms-verkeer af voor nationale tv-stations, banken en mvno’s. Daarnaast is CM innovatief op het gebied van nieuwe vormen van mobiel betalen, content delivery en mobile marketing. CM staat sinds 2006 in de Deloitte Technology Fast50 en behoort sinds 2009 tot de FD Gazellen en de High Growth-ranglijst. Daarnaast behoort CM tot de 50 Best Managed Companies van Nederland.

Jeroen van Glabbeek, CEO van CM: "CM heeft met name in de laatste drie jaar een sterke groei doorgemaakt, gebaseerd op een duidelijke focus op sms-dienstverlening. Naast een uitbreiding van onze dienstverlening naar 24 uur per dag en 7 dagen per week, zijn wij ook onze positie op internationaal vlak aan het versterken. Dit alles vanuit een stabiel operationeel en financieel fundament. Want dit is cruciaal voor onze klanten: zij moeten volledig op ons kunnen vertrouwen. Daarbij zal CM met name de rol als dienstverlener aan sms-bedrijven op zich nemen, het bieden van een broker die de internationale connecties verzorgt met de verschillende netwerken."

Met de achtergrond dat zowel CM als ook Mobillion ieder een eigen specialisme kennen, maakt de samenwerking tussen beide bedrijven sterk. Van Glabbeek vervolgt: "Deze ontwikkeling heeft er tevens voor gezorgd dat wij in de eerste periode van deze verdere samenwerking al meerdere gezamenlijke successen hebben kunnen boeken."

Over de auteur: Richard Otto