Nieuws
27 november 2008 - Ron Smeets

CM Dag 2009: Tijd voor Integratie

Op 20 Januari organiseert CM de tweede editie van de CM Dag.

Wilt u ook het geheim achter het succes van SMS en MMS in marketingcommunicatie leren kennen, uw doelgroep effectiever bereiken en op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties binnen mobile marketing? Zet deze dag dan alvast in uw agenda! Een bezoek aan de CM Dag kosteloos.

Gedurende de dag worden plenair diverse mobiele media cases van onder meer Rabobank, Politie, SBS Broadcasting, T for Telecom, 3FM en Holland Casino gepresenteerd. Deze cases zijn to the point en tonen hoe producten als SMS en MMS geïntegreerd zijn en waarin dit geresulteerd heeft.
 
In de ochtend ligt de nadruk op Business en Techiek; hoe verloopt het integreren van
mobiele media op technisch vlak en hoe verbetert dit de core-business van de spreker. Tevens komen de nieuwste technische innovaties aan bod.
 
Na de lunch ligt de nadruk op Marketing en Media; de sprekers verklaren waarom hun marketing meer resultaat genereert door de crossmediale aanpaak, waar de nadruk ligt op de mobiele media. Hierbij worden ook de juridische aspecten van deze aanpak behandeld.
 
De CM Dag begint om 10:00 (ontvangst vanaf 09u30) en word rond 16:30 afgesloten met een borrel. Vanaf 17:00 kunt u een bezoek brengen aan de Media Experience van Beeld en Geluid.

Datum: dinsdag 20 januari
Tijdstip: 9.30 – 16.30 uur
Locatie: Beeld & Geluid, Hilversum
Deelname: kosteloos
Site: www.cm.nl/dag

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.