Nieuws
06 mei 2008 - Redactie MobileCowboys

ClubMessage verandert bedrijfsnaam in CM

PERSBERICHT - Met ingang van morgen (7 Mei Red.) zet mobiele technologieprovider ClubMessage haar activiteiten voort onder de nieuwe bedrijfsnaam CM. Belangrijkste drijfveer hiervoor is de verdergaande professionalisering en uitbreiding van het klant- en dienstenportfolio.

Het Bredase bedrijf ClubMessage is in 1999 door Gilbert Gooijers en Jeroen van Glabbeek opgericht als sms-bedrijf, dat destijds voornamelijk was toegespitst op marketingactiviteiten binnen de uitgaansbranche.

De naam ClubMessage verwijst naar de uitgaansclubs en naar het toen nieuwe medium sms. Nu, ruim negen jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle mobiele technologieprovider met de werkmaatschappijen ClubMessage Benelux, CM Telecom en CM Technology. Inmiddels zijn daar ook CM Hosting, CM Consultancy en CM Events aan toegevoegd.

Bovendien behoort ClubMessage sinds 2 jaar tot de Deloitte Technology Fast 50, een ranglijst van de 50 snelstgroeiende innovatieve technologiebedrijven in Nederland.

Jeroen van Glabbeek, CEO van CM, licht de naamswijziging toe: “In de loop van de jaren is ons klantportfolio sterk verbreed, variërend van marketing-, media-, transport- en uitzendbureaus tot overheidsinstellingen, grote financiële ondernemingen en mobile service providers. Ook is het dienstenaanbod uitgebreid van eenvoudige sms-diensten tot complexe multimediale mobiele oplossingen. Het bedrijf is in negen jaar tijd uitgegroeid van 2 tot 25 professionals. De nieuwe naam CM en de pay-off moving forward sluiten daarom naadloos aan bij de huidige profilering van onze onderneming.”

De nieuwe huisstijl en branding van CM zal op korte termijn worden gelanceerd. In de tussentijd blijven de bestaande websites www.clubmessage.com, www.cmtechnology.com en www.cmtelecom.eu gewoon bereikbaar. Binnenkort zal ook de nieuwe website, www.cm.nl, live gaan. Deze website vormt een portal voor alle onderliggende werkmaatschappijen.Gerelateerde links:
Mobile Marketing in Theorie en Praktijk
SMS donatie gadget op Hyves voor OLPC
Live vanaf het Mobile Marketing event
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl