Nieuws
05 oktober 2005 - Ron Smeets

Clickatell verlaagt tarieven voor bulk SMS

Als gevolg van het sterk toenemende SMS volume heeft Clickatell, een van de marktleiders op het gebied van Bulk SMS diensten, besloten haar tarieven te verlagen met maximaal 20%.

Tot de landen die daar direct van zullen profiteren behoort ook Nederland, samen met onder andere Australie, Frankrijk en HongKong.

Clickatell levert haar diensten voornamenlijk aan de top 500 bedrijven waaronder Telco's, banken en SMS marketeers. In hoeverre met name providers als Vodafone en KPN dit voordeel zullen doorbereken aan de consument is ng niets van te zeggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.