Toestellen
05 maart 2008 - Ron Smeets

Clamshell versie van de 'Soul' aangekondigd

Samsung heeft gisteren de G400 aangekondigd. Het toestel wordt de clamshell versie van de U900 'Soul' die onlangs in Barcelona het daglicht zag.

De G400 zal ook voorzien worden van een 5 megapixel camera met 'steady-shot' en gezichtsherkenning, HSDPA support (max. 7.2Mbps) en dezelfde GUI als de 'Soul'. Verder heeft de G400 twee 2.2 inch displays (extern en intern). Het interne display is een full-touchscreen versie.

Het is de bedoeling dat de G400 vanaf Juni in de winkels zal komen te liggen. De prijs is nog niet bekend gemaakt, maar ik heb gehoord dat hij tussen de 350 en 400 Euro moet gaan kosten.Gerelateerde links:
Samsung Soul (U900) rammelt
Nieuwe Fashion Phones van Samsung, de L310 en L320
Goedkope Samsung J400 met UMTS duikt op in Spanje
Samsung Ultra 5.9 'clamshell'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.