Toestellen
15 maart 2007 - Ron Smeets

Clamshell en gouden versie van de LG Shine in Korea

LG's nieuwste design GSM, de Shine, is in Korea nu ook verkrijgbaar in een gouden en een clamshell variant voor klanten van SK Telecom.

Dat wil zeggen, SK Telecom klanten kunnen de twee nieuwe Shine uitvoeringen al bestellen en ze zullen binnen nu en enkele weken verscheept worden.

Of we deze modellen binnenkort ook in Europa mogen verwachten is nog niet bekend, maar ik denk dat een clamshell versie het hier ook wel goed zou doen.

Over de specs wordt verder niets gezegd dus die zullen niet verschillen van de 'standaard' uitvoering van de Shine, nemen we dan maar aan. Het enige verschil is het feit dat de Koreaanse toestellen bedoeld zijn voor de lokale CDMA netwerken en dus nog niet geschikt zijn voor onze GSM netwerken.Gerelateerde links:
Design uitvoering van de LG Shine
Ook een candybar versie van de LG Shine op komst?
UMTS versie van de Shine op komst?
LG Shine: nog vaker poetsen dan de Chocolate
LG Shine sneller naar Europa dan verwacht
Poetsende LG dames
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.