Toestellen
01 juni 2006 - Ron Smeets

Clamshell Chocolate van LG

Deze dagen lijkt het er sterk op alsof LG met de Chocolate-lijn een nieuwe GSM design trend in gang gezet heeft. Eerder vandaag berichtten wij al over een MP3 speler met dezelfde look-and-feel en het bijbehorende rood verlichte touchpad.

Zelf komt LG binnenkort in ieder geval met een clamshell versie van de KG800 'Chocolate', ofwel de KG810.

Het toestel is slechts 14.6mm dik en in ieder geval voorzien van een 1.3MP camera en een MP3 speler met bedieningstoetsen aan de buitenzijde van het toestel.

Meer specs, prijzen en een releasedatum zijn nog niet bekend, maar hij zal niet veel anders zijn dan de slider versie die sinds een paar weken ook hier te koop is.Gerelateerde links:
Black Label GSM van LG
Populaire LG GSM naar Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.