Toestellen
04 september 2006 - Ron Smeets

Clamshell Chocolate in Berlijn opgedoken

LG heeft op de IFA in Berlijn de nieuwste telg in de 'Chocolate' toestellijn aan de wereld getoond. De U830 is een clamshell die het best te beschrijven is als een kruising tussen de Motorola RAZR en de KG800 (Chocolate) van LG.

Vlak voor de zomer kwamen we de clamshell Chocolate al een keer in het geruchtencircuit tegen, maar het zier er dus naar uit dat LG het toestel binnenkort ook daadwerkelijk uit gaat brengen hoewel LG dat nog niet officieel heeft bevestigd. Gezien het succes van zowel de RAZR als de KG800 ben ik in ieder geval razend benieuwd hoe dit toestel het gaat doen.

Qua specs is de U830 in ieder geval een stuk verder dan de KG800. Zo heeft ie 3G support, een 2MP cam, 200MB intern geheugen, Bluetooth, een MP3/AAC/WMA speler.Gerelateerde links:
LG designers in de prijzen
Amerikaanse Chocolate 7 Augustus in de winkels
Nog een Chololate-achtige LG op komst
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
LG Chocolate groot verkoopsucces
Special edition van de Chocolate II
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Clamshell Chocolate van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.