Toestellen
28 juli 2008 - Ron Smeets

Christian Dior Phone bij de FCC gespot

De eerste mobiele telefoon met het Christian Dior merk, de Dior Mini, werd begin Juni officieel aan de wereld gepresenteerd. Sindsdien is het redelijk stil gebleven rond deze peperdure (prijzen van 3500 tot 5000 Euro) GSM.

Afgelopen week is het toestel bij de FCC opgedoken ter goedkeuring.

Hopelijk beoordelen die het toestel niet op prijs/kwaliteit want dat kan de Dior Phone het wel schudden. Ik bedoel, een toestel van 3500 Euro zonder GPS, WiFi en met slechts middelmatige, voor zover nu bekend, specs? Het zou verboden moeten worden om zoiets voor die prijs op de markt te brengen, toch? ;-)Gerelateerde links:
Is dit de Christian Dior Phone?
Christian Dior mobieltjes worden vandaag gepresenteerd
Dior lanceert peperdure mobieltjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.