Toestellen
01 november 2006 - Ron Smeets

Chocolate Platinum op komst

Het is alweer een hele tijd geleden dat we de 'luxere' versie van de LG Chocolate voor het eerst zagen. In Korea kwam dit toestel, opvolger van de eerste versie van de Chocolate, ruim voor afgelopen zomer al op de markt.

In Europa kunnen we dit toestel binnenkort als Chocolate Platinum, of KE800, in de winkels verwachten.

Behalve het aangepaste design aan de voorzijde (de platiunim balk) heeft de tweede generatie Chocolate ook een aantal nieuwe en geupgrade features meegekregen die hem een stuk interessanter maken voor de muziekliefhebbers.

Zo is de Platinum Chocolate standaard voorzien van 256Mb geheugen (was 128Mb) en, nog belangrijker, heeft ie ook een microSD geheugenkaart optie. Daarmee tackled LG de een van de meest gehoorde functionele klachten over de Chocolate: "te weinig geheugen".

Andere verbeteringen zijn de 2MP camera (was 1.3), EDGE support en een ingebouwde FM Tuner.Gerelateerde links:
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Black Label GSM van LG
Special edition van de Chocolate II
Clamshell Chocolate van LG
LG KE320 credit card Chocolate GSM geintroduceerd
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.