Accessoires
11 oktober 2006 - Ron Smeets

Chocolate MP3 speler

Na de afschuw van de Witte Chocolate is deze rip-off MP3 speler van Coby een duidelijke verademing (Update: Toen ik dit schreef had ik het persbericht over de clamshell chocolate van LG nog niet binnen ;-), Ron)

OK, het design en de oplichtende tiptoetsen zijn overduidelijk gejat van LG (en daar heeft LG wel een punt), maar de ontwerpers bij Coby hebben zich in ieder geval niet schuldig gemaakt aan het verkrachten van de kleuren!

Het spelertje zelf heeft overigens 20Gb geheugen, een USB 2.0 aansluiting en de accu gaat 12 uur mee. Verder speelt ie ook foto's en video's en zit er een ingebouwde FM Tuner en voice recorder functie in.

Hij kost 210 dollar en is online te bestellen.Gerelateerde links:
LG beschuldigt Motorola van jatwerk
Chinese namaak Chocolate
Koreaanse 'Chocolate' rip off
De 'Chocolate Nano' MP3 speler
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.