Toestellen
13 september 2012 - Ron Smeets

Chocolate en Prada als inspiratie voor de LG Optimus G

Sera Park van LG vertelt in onderstaande video over hoe zij bij het ontwerpen van de Optimus G geinspireerd werd door de oude LG Chocolate (uit 2006) en de LG Prada. Dat leidde tot een samenvoeging van het minimalistische 'Chocolate' design en de 'looks' van de Prada phones.

Ik moet zeggen dat als ik de Optimus G zo zie in deze video dan lijkt LG er prima in geslaagd een 'oud' en 'nieuw' ontwerp te combineren, met de hulp van wat moderne technologiën, dat wel. Onder het mom; niet alles was vroeger slechter ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.