Toestellen
07 september 2006 - Ron Smeets

Chocolate clamshell in Brazilië al verkrijgbaar

Dat Koreaanse toestelmakers niet meteen aan Europa denken bij het uitrollen van een nieuw toestel is geen nieuws, maar dat wij nu ook al achter Brazilië in de rij moeten aansluiten vind ik eigenlijk wat te ver gaan.

Daar is namelijk de nieuwste Chocolate telg al in de winkels te koop voor, zonder abo, zo’n 375 Euro. De U830, die eind vorige week nog op de IFA in Berlijn te bewonderen was, ligt in Brazilie als de LG Black Sapphire MG810 in de schappen.

Misschien heeft het er iets mee te maken dat het land van Ronaldinho een van de grootste cacaoproducenten ter wereld is, maar dat maakt de teleurstelling er bij ons natuurlijk niet minder omGerelateerde links:
Clamshell Chocolate in Berlijn opgedoken
Amerikaanse versie van de Chocolate
Special edition van de Chocolate II
Koreaanse 'Chocolate' rip off
Clamshell Chocolate van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.