Toestellen
10 januari 2007 - Ron Smeets

Chinezen krijgen 'eigen' Chocolate

Nee, geen goedkope namaak dit keer, maar LG is van plan om de Chocolate achtige KG208 in China uit te brengen.

Het is geen slider zoals de originele Chocolate, maar een candybar uitvoering die er verder (foto) wel hetzelfde uit ziet als de KG800 in uitgeschoven positie.

De specs zijn ook redelijk gelijk; een 1.3MP cam,. 128x160 pixel kleurendisplay, muziek speler (MP3/WMA/AAC) en het touch sensitive verlichte keypad.

De KG208 heeft slechts 64Mb intern geheugen, de helft van de Chocolate, maar in ruil daarvoor wel een miniSD kaart optie.Gerelateerde links:
LG Chocolate Platinum nog voor de Kerst in de winkel
LG KE320 credit card Chocolate GSM geintroduceerd
Chinese namaak Chocolate
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Amerikaanse versie van de Chocolate
LG Chocolate groot verkoopsucces
Koreaanse 'Chocolate' rip off
Chinese namaak GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.