Entertainment
23 april 2007 - Ron Smeets

Chinese Windows Pocket PC Gamephone

Dat lijkt mij inderdaad nog de beste benaming voor dit verder ongemerkte 'Mobile Gaming Device'. Behalve de 'merken' Pocket PC en Windows Mobile is uit de foto's niet op te maken van welke Chinese fabrikant deze Gamephone afkomstig is.

Qua specs wordt gesproken over een 3inch (7.5cm) display, vier speakers aan de achterzijde, een camera (resolutie?) en een bijgeleverde game controlled waar je het toestel in vast kunt klikken voor optimaal Gaming genot.

Een beetje goedkoop zijn de lichtjes (LED) aan de zijkant van het toestel (weerszijden van het scherm), maar dat lijkt mij iets typisch Chinees ;-). Meer foto's:Gerelateerde links:
Bijzonder gamephone concept van Nokia
Gamephone met DMB receiver van Samsung
Een échte gamephone
Nokia zet N-Gage op zijspoor tot 2007
Gamephone van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.