Toestellen
26 februari 2010 - Ron Smeets

Chinese PSP Phone

Ja hoor, hier is er weer eentje. De PSP Phone is de afgelopen jaren al een paar keer in het geruchtencircuit opgedoken. Inmiddels is al lang duidelijk dat Sony (al dan niet met Ericsson) voorlopig geen PSP Phone gaat maken.

Natuurlijk dachten enkele Chinese namakers daar anders over. Zie hier het bewijs. Feitelijk is het een PSP kloon met belfunctie en de 'standaard' Chinese specs zoals dual-SIM support.

Op de foto's hiernaast en -onder kun je zien dat ze de verbreek- en verbind toets links boven en onder de richtingstoetsen geplaatst hebben. Niet echt een handig mobieltje als je het mij vraagt, nog los van het schaamtelozde kopieergedrag ;-) PSP-phone-China-knockoff-3 PSP-phone-China-knockoff-2

Via: UnwiredView en Cloned In China

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.