Accessoires
31 december 2005 - Ron Smeets

Chinese namaak PSP

Het is een door Google vertaalde Chinese site, dus let na de link niet op het taalgebruik, tenzij je wilt lachen, maar het is wel duidelijk waar het over gaat. . .

De zoveelste Chinese namaak, nu van de PSP heel toepasselijk in het zwart, maar wel in verschillende uitvoeringen te koop (in China dan wel), de JXD.

Wat ik uit de tekst en foto's (klik op foto voor meer) nog kan achterhalen is dat ie, in tegenstelling tot Sony's origineel, een SD card optie en camera heeft, maar geld voor een breedbeeld scherm was er duidelijk niet. Meer foto'sGerelateerde links:
Chinese namaak GSM's
Koreanen in gevecht met Chinese namaak
Fake duurder dan origineel ?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.