Toestellen
23 maart 2012 - Ron Smeets

Chinese namaak Android winkel verkoopt ook iPhones

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets schreef over Chinese namaak. Dat wil echter niet zeggen dat het niet meer bestaat ;-)

Onlangs werd een fake Android winkel ontdekt in Zhuhai. Van de buitenkant zou je bijna denken dat je een officiële Google Android Store gaat betreden, maar dat is natuurlijk niet het geval. Sterker nog, in de winkel worden ook iPhones verkocht. Dat zou bij 'n echte Android Store natuurlijk nooit mogen.

Ow, en de slogan van de winkel, die onder het Android logo staat: "Celebrities Smartphone Experience Store". LOL. Enkele kiekjes van de winkel (op de eerste foto zie je de iPhone schappen):

zhuhai-nanping-android-store-2 zhuhai-nanping-android-store

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.