Toestellen
15 mei 2007 - Ron Smeets

Chinese James Bond GSM

Misschien dat de gemiddelde Chinese mobiele beller die zich even James Bond wil wanen met deze GSM tevreden zal zijn, maar ik kan niet anders dan concluderen dat dit een wel heel erg ‘crappy’ gemaakt toestelletje (nou ja, dat ‘je’ kun je wel weglaten) is.

De makers van deze 007 GSM hebben een oude Motorola ‘baksteen’ mobieltje uit het eind van de 80-er jaren als basis genomen, de ‘ingewanden’ er uit gesloopt en er een typisch Chinees smartphone modelletje met 2MP camera en wat speakers daarvoor in de plaats ingebouwd.

Hij zou maar 200 dollar moeten kosten. Is er een 007 in de zaal? Meer foto’s:

Via: JustAMPGerelateerde links:
James Bond K800i exclusief bij KPN
James Bond versie van de K800i
GSM in een horloge
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.