Entertainment
06 mei 2014 - Ron Smeets

Chinese iPhone 6 dummy's te koop

De iPhone 6 dummy is al heel wat keren online opgedoken; alleen en in vergelijkende fotoshoots. Hoewel nog allerminst zeker is of de volgende iPhone er inderdaad zo gaat uit zien heeft een Chinese fabrikant alvast besloten om de dummy te gaan verkopen.

Je hebt er natuurlijk helemaal niets aan en voor 60 dollar kun je tegenwoordig ook al een echte, werkende, smartphone kopen. 

Maar goed, er zullen misschien wel fanboys of Apple freaks te vinden zijn die 60 dollar, plus verzendkosten, willen uitgeven om de komende weken en maanden alvast te kunnen doen alsof ze een iPhone 6 in handen hebben. Of nog beter: om te wennen aan de grootte van het toestel ;-)

De dummy die nu verkocht wordt is overigens wel eentje met 'rechte' randen en dus niet het model met het afgeronde ontwerp dat ook al regelmatig te zien was. Kortom, de kans dat je een dummy koopt die uiteindelijk niet helemaal lijkt op de nieuwe iPhone is redelijk groot.

Bron (Chinees), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.