Toestellen
17 februari 2014 - Ron Smeets

Chinese HTC preview foto toont de Desire 8

Ongeveer een week geleden dook een kiekje op van de vermoedelijke HTC Desire 8. Dit zou volgens de geruchten een betaalbare phablet van de Taiwanese fabrikant moeten worden.

Vandaag is op het Chinese Weibo account van de Taiwanese fabrikant een teaser opgedoken waarin de HTC Desire 8 wordt getoond. De foto van het toestel die daarbij staat is dezelfde als het kiekje dat vorige week al eens te zien was.

Daarmee is het nog niet officieel, maar de kans dat de HTC Desire 8 daadwerkelijk bestaat en binnenkort onthuld zal worden is wel weer een stuk groter geworden. De betreffende afbeelding:

Bron: Weibo (inlog verplicht), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.