Entertainment
01 juli 2011 - Ron Smeets

Chinees meisje wilde maagdelijkheid ruilen voor een iPhone 4

Een bizar verhaal uit China. Daar heeft een tienermeisje haar maagdelijkheid aangeboden in ruil voor een iPhone 4.

De tiener postte een foto (zie hieronder) en persoonlijke informatie van zichzelf op Weibo, een lokale microblogging site. Daarin schreef ze dat ze nog maagd was maar dat ze in ruil voor een iPhone 4 wel sex wilde hebben met haar 'toestelsponsor'.

Ze had haar vader ook al om een iPhone 4 gevraagd maar die vond dat toch een te duur kadootje. Het bericht is inmiddels uit haar profiel verwijderd. Ik hoop niet vanwege het feit dat ze een 'sponsor' gevonden heeft.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.