Geruchten
09 september 2014 - Ron Smeets

China Mobile zet iPhone 6 specs alvast online

Het zal de komende uren nog wel veel erger worden voor wat betreft de iPhone 6 geruchten. Ik ga zeker niet alles posten, maar China Mobile die specs van het toestel online zet is zeker interessant. Zeker als die op sommige punten verschillen met eerdere geruchten.

Volgens de Chinese provider, die alleen informatie over de 4.7 inch iPhone 6 postte, zal het toestel ook waterdicht en stofvrij zijn. Dat is op zich al bijzonder, als het klopt natuurlijk.

Andere specs die China Mobile onthulde:
- Quad core A8 processor
- 4.7 inch scherm met een resolutie van 1134 x 750 pixels (zeer vreemde getallen)
- 16, 32, 64 of 128 GB geheugen
- 8 Megapixel camera
- 2.1 MP Front Cam
- 138 x 67 x 7 mm

De provider heeft nog niets te melden over de grotere, 5.5 inch, iPhone 6 die ook zou komen. Zoals in eerdere berichten ook al gemeld: Voor het eind van deze dag weten we veel meer ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.