Toestellen
28 oktober 2006 - Ron Smeets

Cherry en Apple Chocolates voor de Amerikaanse markt

Over het succes van de LG Chocolate is al meer dan genoeg gezegd. Hoe succesvol hij is wordt langzaam maar zeker ook duidelijk door de sloot aan rip- en spin-off's die sinds de komst van de Chocolate de markt overspoelen.

LG zelf heeft al een clamshell-, candybar-, luxe-, witte- en roze versie van haar, op toestelgebied, grootste succes ooit gelanceerd of aangekondigd. De volgende spin-off in de rij zijn de, zoals ik ze maar even benoem, Cherry en Apple Chocolate. En met die laatste bedoel ik dan niet het merk, maar dat maakt de foto (na de klik) wel duidelijk.

Verizon, die de Chocolate in de VS op de markt gebracht heeft, brengt, zo verwacht men, deze nieuwe kleuren nog voor het kerstseizoen in de winkels.Gerelateerde links:
LG Chocolate projector
Chocolate MP3 speler
Opvolger voor de Chocolate?!
Chinese namaak Chocolate
Amerikaanse Chocolate krijgt speakerphone update
LG Chocolate groot verkoopsucces
Koreaanse 'Chocolate' rip off
De 'Chocolate Nano' MP3 speler
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.